11 juli 2017

Over mij en de producten

Over mij

Welkom op de site van CootjeCo..

CootjeCo is afgeleid van Colinda, velen noemen mij Co of Coot. En dan ben ik nu  in een fase van mijn leven dat je alles wilt gaan doen dat je energie geeft, en hoe ga je het noemen, nou CootjeCo.

CootjeCo vele kennen mij van de jaren 90 tot 2000 toen gaf ik volop creatieve workshops. Ik begon met textiel, borduren met kant en kralen, naaien met leer. En vervolgens deed ik alles met natuurlijke materialen. De wel bekende hooi beren, de over volle gezellige avonden met kerst stukken en in het voorjaar de paas stukken, herfst kransen enz.

Ook, nog diverse ontwerpen gemaakt, van het stalraam de stoel en de fantasievogel, en dan niet te vergeten de hooiberen. Honderden cursisten volgden de workshop . In mijn hokje in Hooglanderveen, of bij Latent Talent in Leusden, creatief en educatief in Hoevelaken, creativiteit centrum de Brink Nijkerk, Volksuniversiteit Amersfoort – Ermelo – Baarn. En nog op menig personeels feest, vrijgezellen dag enz. Ik deed het altijd met veel plezier.

CootjeCo @ Leather is mijn naam voor de producten die ik maak van leer. De artikelen verkoop ik bij Landwinkel de Kastanjeboom in Bunschoten.

De Landwinkel de Kastanjeboom, daar heb ik nauwe contacten mee. Van hun betrek ik de boerderijzuivel, die zij of zelf produceren, of kopen van andere landwinkels. 

En dan is het lijntje snel gelegd met mijn CootjeCo @ Boerderijzuivelbar . Ik verkoop diverse Boerderijzuivel  uit de kar. En wat dacht je van de Scoontjes-room® het erkende streekproduct van landwinkel de Kastanjeboom. O zo lekker!

Nog een wistje datje, ik gaf de creatieve workshops in de avond uren. Op de dag werkte ik op Paleis Soestdijk, als keuken assistent, en later kon ik mijn mode en kleding opleiding en creativiteit toepassen in de linnenkamer, van het Paleis. Verzorgde alles wat van textiel was in het Paleis. Ook werkte ik mee aan diverse staatsbezoeken, nieuwjaars recepties op Paleis de Dam in Amsterdam, en dan niet te vergeten de koninklijke huwelijken, ook op Paleis de Dam en Paleis Noordeinde te Den Haag.

Ik ben ook nog in het bezit van het vakdiploma Nederlands Bloemschikken.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en daarom ben ik zo lekker veelzijdig.  En mijn motto ” het leven is één groot feest je moet zelf de slingers op hangen” . Geniet en doe de dingen waar je energie van krijgt!

Bedankt voor het lezen en wie weet tot gauw.

Colinda 

CootjeCo @ Leather Nijkerk

CootjeCo @ Boerderijzuivelbar

COotjeCo @ Vierseizoenenbar